biztosítás

Groupama Élet és Balasetbiztosítás !

Az életbiztosításoknak többféle módozatai léteznek, melynek kiválasztása az Ön igényeihez alkalmazkodik egy Ön által nyilatkozott igényfelmérő alapján.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel !

BALANSZ INVENT ÉLETBIZTOSÍTÁS

Kockázati életbiztosítások

Mint, ahogy a nevében is benne foglaltatik, ez a módozat főként az Önt ért kockázatokra nyújt fedezetet.
Abban az esetben beszélünk biztosítási eseményről, ha a biztosított balasetben megsérül, elhalálozik, betegsége lesz, rokkantság esetén. A fő biztosítást kiegészítőkkel lehet felruházni, igénynek megfelelően, továbbá a kifizetendő összegeket lehet limitálni.
Ez a választás, akkor tud praktikus lenni, ha a biztosított szeretne a hátramaradottakról gondoskodni, esetleg hitel felvétel esetén, nem szeretné gyermekeire hagyni tartozásait.

Megtakarítási célú életbiztosítások

Ezen módozat szintén a nevében hordja egyben a biztosítás lényegét, miszerint amellett, hogy kockázati elemekkel is bővíthető a kötvény, főként a megtakarításról szól.
Ha szeretnénk gyermekeink jövőjéről időben gondoskodni, akkor elkezdjük a megtakarítást részükre, természetesen hosszabb időszakra, majd ha elértük a lejáratot, akkor egy kalkulált összeggel leszünk gazdagabbak, mindamellett, ha történik velünk valami nem várt káresemény, a biztosításunk arra is nyújtani fog fedezetet.

További választási lehetőségek

A fent említett 2 fő kategórián belűl, léteznek még alkategóriák, melyek a díjfizetésre, korra, hozzáférhetőségre és befektetési módokra vonatkoznak.

Díjfizetés módja:
Egyösszegű megtakarítás,
Folyamatos díjfizetés

Életkorra vonatkozóan:
3-75 év
3-65év
60-85év

Hozzáférhetőséget tekintve:
Meghatározott időre szóló, nem hozzáférhető
Bármikor hozzáférhető, módosítható

Minden tekintetben a legjobb megoldás, ha felkeres minket és felmérjük, konkrét igényeit és az alapján segítünk Önnek, a legjobb módozat kiválasztásában

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel !