biztosítás

Gyermekeink Jövője !

Sok szülő felismeri, hogy a fiataloknak egyre nehezebb saját erőből önálló otthont teremteniük, ezért mindent megtesznek azért, hogy anyagilag is segíthessék gyermekük életkezdését.
E cél eléréséhez olyan életbiztosítási módozatokat kínálunk, melyek a biztosítási díj átvállalását is lehetővé teszik. Ezen szolgáltatásainkkal Ön úgy gyarapíthatja gyermekének szánt megtakarításait, hogy közben biztosítási védelem alatt áll, így biztos lehet abban, hogy megteremtheti a gyermekének szánt anyagi hátteret, hiszen egy tragédia esetén átvállaljuk a díjak fizetését.
Sokoldalú, befektetési egységekhez kapcsolt (ún. unit-linked) életbiztosításaink kiváló takarékoskodási lehetőséget teremthetnek Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel !

Megtakarítási célú életbiztosítások

Ismerje meg a Groupama Biztosító megtakarítási célú életbiztosítási megoldásait és kiegészítő biztosítási csomagjait!

INSPIRA ÉLETÍV ÉLETBIZTOSÍTÁS

INSPIRA ÉLETÍV ÉLETBIZTOSÍTÁS

Korszerű, rugalmas, átlátható, folyamatos díjfizetésű termékünk, az Inspira Életív életbiztosítás az Ön aktuális élethelyzetéhez igazodik, ötvözi a kiemelkedő befektetési lehetőségek és a testre szabható életbiztosítási védelem nyújtotta előnyöket.
Tekintse meg az Inspira Életív biztosítás részleteit »

BALANSZ INVENT ÉLETBIZTOSÍTÁS

BALANSZ INVENT ÉLETBIZTOSÍTÁS

Új, átlátható, egyszeri díjfizetéssel megköthető termékünk, a Balansz Invent életbiztosítás befektetési és hagyományos életbiztosítási elemeket is tartalmaz. Ismerje meg új életbiztosításunk előnyeit!
Tekintse meg a Balansz Invent életbiztosítás részleteit »

BALANSZ SENIOR ÉLETBIZTOSÍTÁS

BALANSZ SENIOR ÉLETBIZTOSÍTÁS

A Balansz Senior életbiztosítás az idős korosztály számára, az életkor előrehaladtával egyre fontosabbá váló speciális gondoskodási célok megvalósítására kialakított, átlátható életbiztosítás.
Tekintse meg a Balansz Senior életbiztosítás részleteit »

További megtakarítás célú életbiztosítások az OTP-vel együttműködve

Perfekt Plusz Életív életbiztosítás »
Balansz Expert életbiztosítás »
Balansz Silver életbiztosítás »

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel !

Forrás: https://groupama.hu/hu/Biztositasok/elet-baleset-es-nyugdijbiztositasok/megtakaritasi-es-befektetesi-eletbiztositasok.html