biztosítás

Vállalkozás és vagyonbiztosítás

Ön a bizalmát adja, mi a biztonságot

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel !

Vállalkozásának biztosítása fontos minden szempontból, hiszen egy nem várt káresemény, akár teljesen padlóra tudja küldeni az egész egzisztenciát, amit felépített hosszú évek során.
Egy olyan telephely, ami dugig van árukészlettel, szerszámokkal és a munkavégzéshez szükséges eszközökkel, mindenképpen védelmet kell kapjon elemi károk és tolvajlás fedezetekre.
A telephely ingatlanát és benne lévő ingóságokat tudja biztosítani, emellett munkatársai és alkalmazottai felelősségbiztosítását is tudja eszközölni, továbbá mindenre keterjedő biztonságot kaphat, ezzel nyugodt és stresszmentes éjszakákat.
Vállalkozó biztosításunk, annyira szerteágazó, hogy személyesen kell ezt bemutatnunk Önnek és mindenre fogunk megoldást és fedezetet találni.

Vállalkozás biztosításaink

un. szegmensekre bonthatóak, azaz meghatárotzuk mely vállalkozói területeken, mely lenne Önnek praktikus megoldás, emellett minden szegmenst kiegészítőkkel lehet felruházni.
Kategórik alapján választhatjuk meg a tevékenységi köreinket, ahol már előre programozott ajánlatokat tudunk biztosítani Önnek, de ettől lehet eltérő és variálható minden biztosításunk.
Betőréses lopás fedezetére összegmeghatározás lehetséges, ami esetleg rögzített és lophatatlan, annak lopásbiztosításra nem kell fizetnie, így a legoptimálisabb éves díjat tudjuk kalkulálni Önnek.

Megoldások:

 

PREVENTOR kis- és középvállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás

A legfeljebb 1 milliárd Ft vagyonértékkel rendelkező ügyfeleknek kínált szolgáltatásunk anyagi segítséget nyújthat a baj bekövetkeztekor. A PREVENTOR kis- és középvállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás egyre nagyobb jelentőségű hitelfelvételek esetén is.

 


MIKROMAX vagyon-és felelősségbiztosítás

A legfeljebb 50 millió Ft vagyonértékkel rendelkező mikro-és kisvállalkozói ügyfeleknek kínáljuk MIKROMAX vagyon-és felelősségbiztosításunkat, amely jelentős anyagi segítséget nyújthat a baj bekövetkeztekor. Ugyanakkor a vállalkozói vagyonbiztosítás egyre nagyobb jelentőségű a hitelfelvételek esetén is. MIKROMAX vagyon-és felelősségbiztosítás mikro-és kisvállalkozások részére


Groupama Vállalkozói Vagyonbiztosítás

A Groupama Vállalkozói Vagyonbiztosítás a káresemények kivételesen széles skálájára nyújt biztosítási védelmet. A konstrukció csomagban kínálja a legfontosabb biztosítási szolgáltatásokat, mellyel mind a saját, mind a lízingelt, bérelt, illetve egyéb más tulajdonban lévő vagyontárgyak is biztosítási védelem alá vonhatók.


Általános Vállalkozói Vagyonbiztosítás

Az Általános Vállalkozói Vagyonbiztosítás a nagyvállalatok igényeinek megfelelően, a szükséges részletességgel, elemenkénti variálhatósággal kínálja a vállalatok számára a vagyonbiztosítási szolgáltatást. A biztosítás alapbiztosításából az ahhoz tetszőlegesen választható kiegészítő biztosításokból tevődik össze


All Risks Vagyonbiztosítás

Az All Risks Vagyonbiztosítás klasszikusan az ipari termelő vállalatok biztosítását szolgálja, jellege azonban kedvelté tette más szektorban működő vállalatok, vállalkozások között is. Az All risks biztosításban nem a biztosítási események, hanem a kizárások vannak felsorolva, így amely esemény nem tartozik a kizárások körébe, az biztosított.


Szegmensek


Boltív Preventor Vagyon- és Felelősségbiztosítás

Építőipari vállalkozások számára fejlesztettük ki a speciálisan az e terület sajátosságainak megfelelő Boltív Preventor Vagyon- és Felelősségbiztosításunkat


Abakusz Preventor Vagyon- és Felelősségbiztosítás

Kereskedelmi vállalkozások számára fejlesztettük ki a speciálisan az e terület sajátosságainak megfelelő Abakusz Preventor Vagyon- és Felelősségbiztosításunkat.


Relax Preventor Vagyon- és Felelősségbiztosítás

Szállásadói szektorban tevékenykedő vállalkozások számára fejlesztettük ki a speciálisan az e terület sajátosságainak megfelelő Relax Preventor Vagyon- és Felelősségbiztosításunkat.


Prizma Preventor Vagyon- és Felelősségbiztosítás

Szolgáltatói szektorban tevékenykedő vállalkozások számára fejlesztettük ki a speciálisan az e terület sajátosságainak megfelelő Prizma Preventor Vagyon- és Felelősségbiztosításunkat.


Kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel !

Forrás: https://www.groupama.hu/hu/Biztositasok/Vallalkozasoknak/Vallalkozoi_vagyon-_es_felelossegbiztositasok.html