Keress szakembert

Szakember kereső

Könnyűszerkezetes garázsok
könnyűszerkezetes garázsok

 

 

Előfordul életünkben, ha ház, vagy lakás tulajdonosok vagyunk, hogy valami javításra szorul, vagy éppen felújítani akarunk, esetleg újat építeni és emiatt szakemberre van szükségünk. Na persze sok mindent meg tudunk oldani magunk is, ha problémánk akad, de léteznek olyan esetek, amikor mindenképp szakember tudására van szükség.
Oldalunk nem telefonkönyv, vagy "sárga oldalak" kiskönyv, nem kimondottan böngészéssel keressük a szakikat, hanem ha Önnek bármilyen igénye merül fel azt rögzíti oldalunkon és mi automatikusan elküldjük munkaajánlatát a megfelelő szakembernek, aki az Ön elérhetőségein fog jelentkezni

Keressen elvégzendő munkájához, ingyenesen szakembert !

Megadja adatait, email-címét, telefonszámát és rövid leírást a kívánt munkáról, majd ezt mi továbbítjuk a szakiknak, akik jelentkezni fognak az Ön elérhetőségein.

Vállalkozások és cégek elégítik ki az Ön igényeit.

Hogy keressen szakembert?

Kerüljön be rendszerünkbe, ha Ön Szakember !

Miután adatbázisunkba regisztrált, értesítést küldünk Önnek lakossági munkaajánlatokról !
Minden ajánlat kapcsolattartójának elérhetősége Önnek egy képletes összegbe kerül.
Szakemberek rögzítése, regisztrációja és útmutató

 

 

Legfrissebb munkaajánlatok

Nincs
foto

Munka Lakatos szakmában

sorszám: 96

Régió: Pest

Leírás: Keresek gittelésre, fényezésre való előkészítsére egy személyt. Az autót ki kell gittelni ahol repedés vagy rozsda van, Egységes állapotba kell hozni a karosszériát, hogy lehessen fényezni. Erre keresek jelentkezőket. A kocsi nálam Kerepesen áll, így a munkát itt kell elvégezni. Minden anyag és szerszám rendelkezésre áll, csak dolgozni kell rajta.

Feladás: 2024.02.20 00:53:35

Nincs
foto

Munka Hidegburkoló szakmában

sorszám: 94

Régió: Budapest

Leírás: A zuhanytálca eltávolítása után egy alacsonyabb (5,5 cm magas, fehér) zuhanytálca lesz beépítve. E munka után, illetve az ezzel kapcsolatos burkolást kellene elvégezni. Valószínűleg ugyanilyen (a meglévővel egyező) csempét úgysem tudnék venni, de az egész fürdőszoba csempéjét emiatt kicserélni nem karom, ezért egy fehér csempét kellene kiegészítésként felrakni.

Feladás: 2023.12.05 13:47:05

Háztartásigép szerelő munka

Munka Háztartásigép szerelő szakmában

sorszám: 93

Régió: Budapest

Leírás: LG televízióm kijelzője érintés által sérült.

Feladás: 2023.09.20 02:34:05

Háztartásigép szerelő munka

Munka Háztartásigép szerelő szakmában

sorszám: 92

Régió: Budapest

Leírás: LG televízióm kijelzője érintés által sérült.

Feladás: 2023.09.20 02:28:11

Nincs
foto

Munka Üveges szakmában

sorszám: 91

Régió: Budapest

Leírás: Régi fakeretes háromszögletű duplaüveges ablakunkat ma este sikerült rosszul bezárnom és a külső üveg ripityára tört, részben sikerült kiszednem. Kicsit megsérült a keret alja is. Az ablak mérete kb 70*50*60 cm. Az Ördögszikla közben lakunk a 12. kerületben. Viszonylag sürgős lenne, Üdv, Andrea

Feladás: 2023.08.28 22:39:12

Nincs
foto

Munka Melegburkoló szakmában

sorszám: 90

Régió: Budapest

Leírás: Egy 4 lépcsőházas társasház lépcsőházaiban szeretném a repedt/törött járólapokat kicseréltetni, a leesett \"szegő járólap darabokat\" visszaragasztatni és a félemeleteken lévő ablakok párkányát lejárólapoztatni. Amennyiben szükséges, a lépcsőházak felmérését tudom biztosítani. Ahhoz, hogy valakit megbízhassak a munka elvégzésével, le kell adnom az árajánlatot a közösképviselőnek. Kérem, küldjenek árajánlatot.

Feladás: 2023.05.24 16:24:25

szakember kereső
Groupama megtakarítás célú életbiztosítás

Gyorsszolgálat lakásszervíz karbantartás

Szakember kereső